Robert Wells Academy


Robert Wells, Wells Academy och Rytmus i Stockholm

Vi är mycket glada över att vi får fortsätta vårt samarbete med Rytmus i Stockholm - En av Sveriges idag främsta musikskolor. Tillsammans välkomnar vi varmt pianister mellan 12 och 25 år, att delta i Robert Wells sommarkurs:
Wells Academy - Master Class 2016. Kursen äger rum 17-21 juni på RYTMUS i Stockholm.

Om kursen

Wells Academy - Master Class 2016 erbjuder individuella lektioner, grupplektioner och Master Class med några av Sveriges främsta konsertpianister och pedagoger. Wells Academy - Master Class 2016 är till för dig som vill fördjupa dig i ditt
pianospel, antingen inför högre musikstudier eller för dig som har musiken som hobby och vill utvecklas och inspireras.

Kursen fokuserar bl a på övningstips för att förbättra din teknik, din musikalitet och hur du gestaltar och utvecklar din spelstil inom olika musikgenrer. Sista dagen blir det riktig konsert tillsammans med Robert Wells och eleverna.

Du kommer däremellan ha tillgång till eget övningsrum och vi anordnar även gemensamma aktiviteter som ger tillfällen att knyta vänskapsband och dela erfarenheter med de andra deltagarna.

Kursen äger rum på RYTMUS i Stockholm, mellan 17-21 juni.


Kursledare

Robert Wells
Victoria Power
Vincent Johansson
Adam Dahlström

Kursavgift och boende

Kursavgiften är fortfarande 4 000 kr, men på grund av nya bestämmelser måste vi detta år lägga moms på kursavgiften, vilket innebär att det landar på 5 000 kr och som vanligt ingår all undervisning och lunch varje dag.

För antagna deltagare kommer vi att ge förslag på eventuella hotell för övernattning.


Ansökan och kontakt

För att ansöka till kursen, skickar du ett mail till info@wellsmusic.se och meddelar att du vill medverka.

Skriv ”Ansökan Wells Academy - Master Class 2016” i ämnesraden. Bifoga en enklare video där du spelar ett valfritt stycke, samt en text där du kortfattat beskriver ditt musicerande, hur länge du spelat osv.
För mer information kontakta oss på telefon 08-32 58 00